Vučić: Lično ću razgovarati sa radnicima i vlasnicima „Jure“ u Leskovcu (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 29.Apr.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Lično ću razgovarati sa radnicima i vlasnicima „Jure“ u Leskovcu (VIDEO)

LESKOVAC –   Premijer Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će se postarati da lično razgovara sa vlasnicima i radnicima fabrike elektro-kablova Jura u Leskovcu, koji su ovih dana organizovali petnaestominutni štrajk zbog navodne torture vlasnika.

Premijer je gostujući na TV Prvoj rekao da je naložio ministru Aleksandru Vulinu da vidi o čemu se tamo tačno radi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

„Ali, dajte da zaštimo investitore koji dolaze, da ih ne teramo samo zato što nam je to tema i što želimo nekome da se dodvoravamo“, rekao je premijer Vučić.

Smatram da je sve što se ovih dana dešavalo u toj fabrici, mislim na protest radnika, trebalo da bude tiše i da se ne vodi kampanja protiv investitora, pogotovo što hoćemo još investicija iz Južne Koreje – rekao je Vučić.

Radnici Jure organizovali su petnaestominutni štrajk nezadovoljni što moraju da rade na drugi dan Uskrsa.

(Kraj) Blic/juGmedia
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.