Vranjanci preuzimaju redovno održavanje puteva u Leskovcu u naredne 2 godine

Izvor: juGmedia, 27.Sep.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci preuzimaju redovno održavanje puteva u Leskovcu u naredne 2 godine

LESKOVAC – Najnižu ponudu na raspisanim tenderima za redovno letnje i zimsko održavanje puteva i ulica na teritoriji grada Leskovca dala je ista firma iz Vranja, saznaje Jugmedia, a sa njima bi Direkcija za urbanizam i izgradnju trebalo da potpiše ugovore u narednih dvadesetak dana.

Na tenderu za zimsko održavanje bile su 4, a za letnje samo jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ponuda. Na oba je, kako nezvanično saznajemo, najnižu ponudu dala firma „Trace PZP“ iz Vranja.

Trajanje roka izvršenja usluge redovnog održavanja ulica, opštinskih i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada biće do kraja 2018. godine, kaže nam direktor Direkcije Milenko Milenković.

Ne očekujemo nikakve probleme u zaključivanju samih ugovora. Nakon isteka samog roka za žalbu sledi potpisivanje ugovora i dostavljanje bankarskih garancija za dobro obavljanje posla„, ističe Milenković.

Ponuđač je obavezan da radove izvodi stručno i kvalitetno, u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji i drugim važećim propisima, standardima i tehničkim normativima, koji se odnose na predmetne radove.

Takođe, ponuđač je obavezan da omogući vršenje stručnog nadzora nad izvođenjem radova u skladu sa Pravilnikom o sadržini i načinu vođenja stručnog nadzora  i da postupi po svim primedbama naručioca i stručnog nadzora određenih od strane naručioca, na kvalitet izvedenih radova, ugrađenog materijala, uređaja i opreme.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.