Većnici raspravljali o pijaci, turniru i pomoći studentima

Izvor: juGmedia, 29.Jul.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većnici raspravljali o pijaci, turniru i pomoći studentima

LESKOVAC  –  Na današnjem zasedanju leskovački gradski većnici dali su saglasnost javnom preduzeću „Pijaca“ da ostvaren prihod od preko 2 miliona dinara od pijačnih usluga preusmeri na pokrivanje gubitka iz prethodnih godina.

Usvojen je i izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada za prvu polovinu ove godine. Lokalna samouprava odobrila je i 200.000 dinara mesnoj zajednici „Milentija Popović“ za organizaciju turnira u malom fudbalu, a studentima Miljani >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Marjanović i Aleksandru Stajiću iz ovog grada će se iz gradske kase sufinansirati nagradna putovanja najboljih studenata Univerziteta u Srbiji u okviru projekta „Putujemo u Evropu za 2015. godinu“ koji organizuje »Evropski pokret« u Srbiji.

(kraj) dum
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.