Uhapšen vozač koji je pobegao s mesta nesreće sa migrantima

Izvor: RTS, 28.Feb.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač koji je pobegao s mesta nesreće sa migrantima

Vozač kombija koji se pre četiri dana prevrnuo na auto-putu između Leskovca i Vranja prevozeći ilegalne migrante, uhapšen je u Pančevu, saznaje RTS.
Posle velike policijske akcije, P.M. uhapšen je u Pančevu prilikom pokušaja da se sakrije od organa reda.

Kako saznaje Tanjug u MUP-u, P. M. je rodom iz Leskovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Pre četiri dana došlo je do saobraćajne nezgode, u kojoj se kombi, koji je prevozio 54 migranta, prevrnuo.
Nesreća se dogodila ujutru oko 4.30 sati na autoputu Leskovac - Vranje, a u njoj je povređeno 42 ilegalna migranta.
Dvojica imigranata, koji su smešteni na Klinici za neorohirurgiju u Nišu, bila su u teškom stanju i bili su životno ugroženi.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Autoput

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen vozač kombija koji se prevrnuo sa 54 imigranta

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2015

U Pančevu je u subotu uhapšen vozač kombija, koji se pre četiri dana prevrnuo na autoputu kod Leskovca, a koji je prevozio ilegalne migrante, saznaje Tanjug u MUP-u Srbije. Posle velike policijske akcije, P.M. uhapšen je u Pančevu prilikom pokušaja da se sakrije od organa reda. Kako saznaje Tanjug...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.