Udavio se u septičkoj jami

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavio se u septičkoj jami

Penzioner Tomislav Pavlović (67) iz leskovačkog naselja Bobište udavio se u septičkoj jami dok je u poljskom klozetu iznad vršio nuždu.

Ovaj, u Leskovcu do sada nezabeležen slučaj, desio se u subotu oko 18 časova, a telo nesrećnog starca izvukli su iz septičke jame vatrogasci i radnici JP "Vodovod", koji su prethodno ispraznili jamu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Do propadanja u septičku jamu došlo je, najverovtanije, kada se urušila nadstrešnica iznad dela šupe i klozeta i sa sobom povukla zidove od blokova, ali i starca koji je u tom momentu vršio nuždu.

Tomislavljevo odsustvo iz kuće primetila je njegova supruga Dragica i oko 18 časova alarmirala zeta i ćerku.

Stigla je hitna pomoć, policija i istražni organi, vatrogasci i radnici Vodovoda i komšije, ali sve je bilo kasno.

Tomislav će biti sahranjen danas na mesnom groblju, na dan kada je rođen njegov sin, invalid u kolicima, o kome je najviše upravo brinuo nesrećni otac.

Autor: Blic

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

LE: Penzioner se udavio u septičkoj jami!

Izvor: OkRadio.rs, 08.Feb.2016

Penzioner Tomislav Pavlović (67) iz leskovačkog naselja Bobište udavio se u septičkoj jami dok je u poljskom klozetu iznad vršio nuždu. Ovaj, u Leskovcu do sada nezabeležen slučaj, desio se u subotu oko 18 časova, a telo nesrećnog starca izvukli su iz septičke jame vatrogasci i radnici JP...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.