Učenici se smrzavaju u Čekminu

Izvor: juGmedia, 23.Okt.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici se smrzavaju u Čekminu

LESKOVAC – Dvadeset i pet učenika u leskovačkom selu Čekmin jutros su dočekale hladne učinoce i hladne peći zbog nedostatka drva za ogrev.

„Dete se ranije vratilo iz škole jer se smrzlo. Iznenađen sam što ogrev nije obezbeđen na vreme“, kaže za Jugmediu jedan od roditelja.

Četvororazredna škola u Čekminu je istureno odeljenje Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Pečenjevcu, čiji direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kaže da će sutra biti tople učionice.

„Iz Zadruge Oruglica, s kojom lokalna samouprava ima ugovor za snadevanje škola ogrevom, su nas 20 dana ubeđivali da će drva biti na vreme dopremljena. Danas smo mi iz škole obezbedili jednu manju količini i već sutra će učionice biti tople“, kaže Slaviša Nikolić, direktor škole.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Smederevska Palanka: Protest đaka i roditelja zbog izmene smena

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Učenici nižih razreda Osnovne škole „Olga Milošević“ koji su do sada išli samo u prvu smenu, zajedno sa roditeljima okupili su se jutros u školi, u vreme kada bi trebalo da im počne nastava...Došli su mada im je smena, po prvi put od kada škola radi, zamenjena za popodnevnu, što je i bio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.