Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ženu pa pokušao samoubistvo

LESKOVAC - U selu Zlokućane kod Leskovca dogodila se porodična tragedija kada je muž ubio svoju suprugu, pa pokušao sebi da oduzme život.

On je sa ozbiljnim povredama prebačen u urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu.

"Jedino što mogu da kažem to je da je na licu mjesta pronađen leš ženske osobe, a da je jedna muška osoba s povredama prebačena u Opštu bolnicu u Leskovcu, kao i to da je o svemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << obaviješteno nadležno tužilaštvo", rekao je portparol policijske uprave Leskovac Boban Zdravković.

Kako saznaje agencija Beta, zločin je izvršen hladnim oružjem, najverovatnije nožem.

Tragedija se dogodila oko 15 časova u porodičnoj kući.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Leskovac. Ubio ženu pa pokušao da izvrši samoubistvo

Izvor: B92, 29.Jun.2016

Leskovac -- U selu Zlokućane kod Leskovca dogodila se porodična tragedija kada je muž ubio svoju suprugu, pa pokušao sebi da oduzme život...On je sa ozbiljnim povredama prebačen u urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu..."Jedino što mogu da kažem to je da je na licu mesta pronađen leš ženske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.