U Kragujevcu, Kruševcu i Nišu 15, na Kopaoniku dva stepena

Izvor: Press, 21.Jan.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kragujevcu, Kruševcu i Nišu 15, na Kopaoniku dva stepena

U Srbiji je danas najtoplije u Kragujevcu, Kruševcu i Nišu, gde je u 13 časova izmereno 15 stepeni, a najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila dva stepena.
U Smederevskoj Palanci i Kuršumliji izmereno je 14, a u Banatskom Karlovcu, Chupriji i Leskovcu 13 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zavoda (RHMZ).

U Velikom Gradištu i Dimitrovgradu izmereno je 12, Kraljevu i Vranju 11, Kikindi, Valjevu i na Zlatiboru osam, a na Paliću, u Somboru, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Beogradu i Požegi sedam stepeni.

U Novom Sadu, Loznici, Sjenici i Zaječaru izmereno je šest, na Crnom Vrhu pet, a u Negotinu četiri stepena.

Slaba kiša trenutno pada u Loznici, Valjevu, dok u Negotinu pada rosulja, odnosno sipeća kiša.

Sneg je na Kopaoniku visok 43, a u Sjenici dva centimetra.

U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno, toplo i uglavnom suvo vreme, saopštio je ranije danas RHMZ.

Ujutro će biti mestimično magla, a vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od dva do osam, a najviša dnevna od osam do 14, u Timočkoj Krajini oko šest stepeni.

I u Beogradu će sutra biti umereno i potpuno oblačno, toplo i uglavnom suvo vreme, a vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko šest, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 29. januara, u petak i subotu biti oblačno i malo hladnije vreme sa kišom, lokalno i oko 20 litara po kvadratnom metru za 12 sati, a na planinama sa

snegom.

U noći između subote i nedelje, uz pad temperature, kiša će u nižim predelima preći u susnežicu i sneg.

Zatim će biti umereno do znatno oblačno i hladno vreme, povremeno sa slabim snegom, naročito krajem perioda.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.