Sutra pemijera „Čarobnjaka iz Oza“

Izvor: juGmedia, 23.Sep.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pemijera „Čarobnjaka iz Oza“

LESKOVAC – U Narodnom pozorištu u Leskovcu sutra je premijera dečje predstave „Čarobnjak iz Oza“, reditelja Zorana Lozančića iz Niša. Počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 150 dinara.

„Na putu smo da postignemo zavidan rezultat i da premijera u Leskovcu bude jedan veliki događaj“, kaže reditelj, koji potpisuje i adaptaciju, scenografiju i izbor muzike.

Likove iz bajke Frenka Bauma tumače >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Petra Dimitrijević, Ivan Janković, Nemanja Živković, Filip Radivojević, Mina Milošević i Nataša Stanković.

„Čarobnjak iz Oza“ je čudesna priča o devojčici Doroti koja kroz čitavu lepezu karaktera u snu dolazi do konačnog saznanja da se u životu sve može samo ako se silno želi.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.