Strelcima po šest hiljada, Leskovac siguran od grada

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Maj.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strelcima po šest hiljada, Leskovac siguran od grada

Posle kupovine 100 protivgradnih raketa, obezbeđena je i novčana nadoknada za strelce, čime su stvoreni uslovi da grad Leskovac bude bezbeden od naleta grada na samom početku sezone.

Gradski većnici su, naime, danas usvojili odluku po kojoj će se za 62 strelca na 31 protivgradnoj stanici iz gradskog budžeta izdvojiti 1.860.000 dinara, odnosno, po šest hiljada dinara u narednih pet meseci.

Većnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << su, između ostalog, odlučili i da vrtić u Rajinom polju pripoje predškolskoj ustanovi „Vukica Mitrović“ i doneli odluku o izmeni pravilnika o sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi za zaštitu životne sredine, gde se neće uvećavati broj zaposlenih.

Usvojen je i predlog o izdvajanju 3.150 evra za sufinasiranje projekta „Smanjenje siromaštva i unapređenje mogućnosti zapošljavanja ugroženih i marginalizovanih grupa stanovništava sa fokusom na Romkinje u Srbiji“, kao još 28.800 evra za projekat „Podrška razvoju mikro biznisa u Srbiji“, koje realizuje humanitarna organizacija Help.

Iz gradske kase izdvojiće se i 60.000 dinara za nagradni fond učenicama na manifestaciji Dana zaštite životne sredine i 45.000 dinara za ručne satove policajcima koji se tradicionalno uručuju na Dan policije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Obezbeđen novac za leskovačke protivgradne strelce

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2015

Grad Leskovac odobrio je dodatna sredstva od po 6.000 dinara mesečno za isplatu protivgradnim strelcima koji su pretili kolektivnim otkazom jer im je Republika ove sezone platu smanjila sa 4.000 na 2.400 dinara...Strelci su na kolektivni otkaz bili spremni zbog niske novčane naknade i tražili su pomoć...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.