Sezona noćnog kupanja na leskovačkim bazenima

Izvor: juGmedia, 04.Jul.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezona noćnog kupanja na leskovačkim bazenima

LESKOVAC – Pre nekoliko dana počela je sezona noćnog kupanja na leskovačkim bazenima i trajaće do 1. septembra.

Direktor Sportsko rekreacionog centra „ Dubočica“ Aleksandar Đurović kaže da je centar spreman da odgovori zahtevima posetilaca iz Leskovca i okoline. Pored redovnih kontrola ispravnosti vode angažovana je i služba spasilaca.

»Nadam se da će nas vreme poslužiti i da ćemo i ove >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << godine dobro prihodovati. U letnjem periodu pored bazena posetioci mogu da koriste terene za basket, fudbal i odbojku na pesku, kao i letnju plažu sa ležaljkama i restoranom«, kaže Djurović.

Cena ulaznica i ove godine najpovoljnija je u Srbiji, pa se tako za noćno kupanje od 21 do 24h plaća 130 dinara, odnosno 80 za odrasle i 40 dinara za decu u redovnim terminima.

(Kraj)ris

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.