SDS: Vučićeva vlada unazadila Srbiju

Izvor: juGmedia, 27.Apr.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Vučićeva vlada unazadila Srbiju

LESKOVAC – Rezultati srpske vlade sa Aleksandrom Vučićem na čelu u proteklih godinu su smanjene plate i penzije, enormno zaduživanje zemlje, smanjenje ulaganja u infrastrukturu i – ni jedno ispunjeno predizborno obećanje.

Ovo je danas izjavio u Leskovcu Janko Veselinović, poslanik Socijaldemokratske stranke, u akciji nazvanoj “12 meseci vladanja, 12 neispunjenih obećanja“,

Vesilinović je na konferenciji za novinare u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovca  ocenio da se u tom periodu u mnogim oblastima nazadovalo.

“Gotovo su obustavljene investicije u infrastrukturu iako to nije bilo predizborno obećanje. Zaduživanje nikad veće u Srbiji, preko osam milijardi se zadužila ova vlada.Sve je veća opasnost da će naša deca i unuci vraćati kredite iz kojih nažalost neće nastati nikakve ozbiljne investicije“, istakao je Veselinović.

SDS je ovu akciju organizovala u više gradova Srbije sa zahtevom za smenu ministra

pravde Nikole Selakovića, odbrane Bratislava Gašića, za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina, kao i smenu Zorane Mihajlović, ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Godinu dana Vlade u očima opozicije

Izvor: RTS, 27.Apr.2015

Kako je Vlada radila u prethodnih godinu dana, ocenjivale su i parlamentarne ali i vanparlamentarne stranke. Nije izostao ni rat saopštenjima. . Godinu dana rada Vlade opozicija prevodi u tri godine na vlasti. Za učinke ne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.