SDS: Smanjena sva primanja, povećane komunalije, akcize, porez, struja….

Izvor: juGmedia, 26.Jan.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS: Smanjena sva primanja, povećane komunalije, akcize, porez, struja….

LESKOVAC – Za četiri godine vlasti vladajuća koalicija nam je povećala sve vrste poreza i akciza, povećala višestruko cene električne energije i drugih komunalnih usluga,  smanjila plate i penzije, analizira se u saopštenju leskovačkog SDS-a.

U vidu čestitke za Novu godinu, uvedena je tv taksa, povećane akcize na gorivo, povećana cena električne energije i najavljeno smanjenje budžetskih izdvajana za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << porodilje, koa i pooštreni uslovi za dobijanje dečjeg dodatka.

“Ni to nije bilo dovoljno! Najnovijim predlogom Zakona o platama ministar finansija Dušan Vujović je iskazao nameru da u potpunosti ukine minuli rad, iako je taj iznos upošljenicima već jednom umanjio po tom osnovu,  kao i da smanji visinu nadoknade radnicima kada se oni nalaze na bolovanju ili na godišnjem odmoru. To što su ta prava zakonom o radu i drugim zakonima već propisana, za minstra nije važno“, komentariše SDS.

Vujović se kritikuje i zbog svojih izjava vezanih za lekare.

“On i Vlada imaju jednostavnu poruku “Lekari,  ako vam se ne sviđa nađite drugu državu”, mada se ova poruka  odnosi i na sve druge upošljenike, a bogme i na sve ostale građane“

Zbog svega toga SDS poziva građane da smene sadašnju vladu na predstojećim izborima, „jer je bolje za sve nas da ih smenimo, nego da se svi iz Srbije selimo. I naravno, grad Leskovac zaslužuje nekorumpirane, sposobne I stručne ljude na svom čelu“, zaključuje s eu sapštenju.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Cena goriva,   Penzija,   Dečji dodatak,   Isplata dečijih dodataka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.