Roštiljijada od ponedeljka u Leskovcu

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roštiljijada od ponedeljka u Leskovcu

Tradicionalna kulinarska manifestacija “Roštiljijada” u Leskovcu po 26. put biće otvorena u ponedeljak 31. avgusta I trajaće do nedelje, 6. septembra.

Kako je najavljeno iz Turističke organizacije grada Leskovca, "Roštiljijadu" će zvanično otvoriti minister trgovine turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Za 26. “Roštiljijadu“ duž glavne leskovačke ulice majstori rostilja već postavljaju 40 štandova sa skarama, na kojima će pripremati specijalitete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od leskovačkog roštilj mesa.

U Turističkoj organizaciji očekuju da tokom „ Roštiljijade“ Leskovac poseti više stotina hiljada gostiju.

„Sve je spremno za početak 26. Roštiljijade i očkujemo da naš grad tokom ove manifestacije poseti vise od pola miliona gostiju. Imamo najave da će gosti iz Slovenije, Makedonije i Bugarske doći organizovano, kako bi uživali u poznatom leskovačkom roštilju.

Pored toga, kao i svake godine, imaćemo organizovana takmičenja u pripremanju jela sa roštilja i pravljenju najveće pljeskavice“, rekao je Tanjugu direktor Turističke organizacije Leskovac Žikica Nestorović.

Pored mogućosti da uživaju u roštilju, gosti će moći u centru grada da prisustvuju koncertima poznatih pop, rok i folk pevača i grupa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.