Raspušten Gradski odbor SPS u Leskovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspušten Gradski odbor SPS u Leskovcu

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Leskovcu sa Živojinom Stefanovićem na čelu raspušten je danas i uveden je Privremeni organ sa predsednikom Aleksandrom Đurovićem.

Stefanovć, koji je i predsednik Skupštine grada, 17 godina je bio na čelu SPS-a u Leskovcu.

Đurović je u izjavi Agenciji Beta rekao da je rukovodstvo leskovačkih socijalista smenjeno na sednici Izvršnog odbora Glavnog odbora, na predlog predsednika SPS Ivice Dačića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Privremeni organ je u obavezi da za dva meseca izabere novo rukovodstvo Gradskog odbora SPS, a do 5. decembra i delegate za stranački kongres, i da predloži kandidate za najviše funkcije", rekao je Đurović.

Ovakva odluka vrha SPS-a je doneta iako se 90 odsto mesnih odbora SPS u Leskovcu izjasnilo da Živojin Stefanović bude ponovo izabrana za predsednika Gradskog odbora.

Đurović je kazao se ništa neće menjati u politici u Leskovcu, koja je deo vladajuće koalicije.

"Živojin Stefanović će i dalje biti predsednik Skupštine grada, ukoliko ne ode u neku drugu stranku", kazao je novi šef SPS-a u Leskovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspušten Gradski odbor SPS u Leskovcu

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Leskovcu sa Živojinom Stefanovićem na čelu raspušten je danas i uveden je Privremeni organ sa predsednikom Aleksandrom Đurovićem...Stefanović, koji je i predsednik Skupštine grada, 17 godina je bio na čelu leskovačkog SPS...Đurović je rekao...

Nastavak na Blic...

Raspušten Gradski odbor SPS u Leskovcu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Leskovcu sa Živojinom Stefanovićem na čelu raspušten je danas i uveden je Privremeni organ sa predsednikom Aleksandrom Đurovićem. ..Leskovac: Smenjeno rukovodstvo leskovačkih socijalista.. ..Stefanovć, koji je i predsednik Skupštine grada,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.