Radnici oteo pazar

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici oteo pazar

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, radeći na rasvetljavanju razbojništva, uhapsili su i priveli zameniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, G. Đ. (24) iz Vlasotinca zbog sumnje da je izvršio to krivično delo, saopštila je danas Policijska uprava u Leskovcu.

Osumnjičeni je 4. marta u večernjim časovima u Vlasotincu, u objektu u kojem se organizuju igre na sreću, od radnice, kojoj je prišao s leđa, iz ruke istrgao 42.600 dinara.

Službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije su, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak, izvršili pretresanje prostorija u kojima živi osumnjičeni i pronašli i oduzeli novac.

Na predlog zamenika osnovnog javnog tužioca, sudija za prethodni postupak je G. Đ. odredio pritvor, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oteo pazar od igara na sreću

Izvor: juGmedia, 06.Mar.2015

LESKOVAC – Pripadnici policije radeći na rasvetljavanju razbojništva, uhapsili su i priveli zameniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, G.Đ. (24) iz Vlasotinica zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo...G.Đ. se tereti da je, 4. marta tekuće godine u večernjim časovima u Vlasotincu, u...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.