Promocija knjige dobitnice NIN-ove nagrade u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige dobitnice NIN-ove nagrade u Leskovcu

Ovogodišnja dobitnica prestižne NIN-ove nagrade književnica Ivana Dimić predstaviće nagrađenu knjigu "Arzamas" 22. februara od 18 sati u kamernoj sali Leskovačkog kulturnog centra.

Knjiga koja je početkom februara predstavljena i u Nišu, govori o odnosu majke i ćerke koji oblikuje naš identitet, definiše odnos sa drugima i u velikoj meri određuje naše izbore tokom života.

Autorka Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dimić je diplomirani dramaturg, autor brojnih kratkih priča, drama i TV scenarija. Prevodi sa engleskog i francuskog jezika i radi kao dramaturg u beogradskim pozorištima. Član je Srpskog književnog društva od 2001, a od 2005. godine ima status istaknutog umetnika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.