Prokupački bodibilder državni prvak u benč presu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jun.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokupački bodibilder državni prvak u benč presu

Dušan Savić postao je državni šampion na Državnom prvenstvu u IPF federaciji u Leskovcu u disciplini benč pres podigavši težinu od 165 kilograma.

Savić je, kao što je i najavio, osvojio titulu takmičeći se u kategoriji do 83 kilograma.

Iako sam planirao da podignem i do 180 kilograma, ipak sam do titule došao sa podignutih 165 kilograma. Nisam imao potrebe za više jer su moji konkurenti podigli 130 kilograma. Pripremao sam se vredno i naporno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << oko 3 meseca, a ovo je samo najava za naredno takmičenje u Vrnjačkoj Banji, gde planiram da, u zavisnosti od konkurencije, napadnem i 180 kilograma, što bi bio moj lični rekord – kaže Savić.

On podseća da je kao junior bio državni šampion u benč presu do 82,5 kilograma u federaciji SSDS i treći na Evropskom prvenstvu u benč presu do 82,5 kilograma u federaciji SSDS.

On je u bodibildingu višestruki državni šampion u sve 3 federacije (IFBB, NABBA, IBFF), a zauzeo je i odlično 5. mesto na “Mr. Universe”, najjačem takmičenju koje postoji u bodibildingu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.