Preminuo ilegalac povređen u teškoj saobraćajki kod Leskovca

Izvor: juGmedia, 01.Mar.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo ilegalac povređen u teškoj saobraćajki kod Leskovca

NIŠ/LESKOVAC – Teško povređeni ilegalac u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca preminuo je u subotu uveče na Klinici za neurohirurgiju u Nišu. Ilegalac koji se vodio kao N.N. lice imao je teške povrede glave i mozga, kažu u Kliničkom centru.

Pacijent nije imao kod sebe ličnih dokumenata, nije dolazio svesti i vodili smo ga kao N.N. lice. U skladu sa bolničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << protokolom on će biti podvrgnut obdukciji – izjavio je anesteziolog Goran Ivanov.

U Kliničkom centru nalazi se još jedan ilegalac koji je takođe žrtva iste saobraćajne nezgode i on ima tešku povredu intercerebralnog hematoma, u stanju je duboke pospanosti i životno je ugrožen. Preostala četiri ilegalna migranta za sada su u stabilnom stanju.

U kombiju koji se 24. februara prevrnuo na autoputu kod Leskovca bila su 54 imigranta i vozač. Šestoro povređenih upućeno je u Klinički centar u Nišu, a četvoro je transportovano za Beograd.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.