Počelo Grdeličko leto

Izvor: juGmedia, 25.Jul.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo Grdeličko leto

LESKOVAC – Do kraja jula Grdeličani će moći da uživaju u bogatom kulturno-zabavnom programu organizovanom u sklopu ovogodišnjeg Grdeličkog kulturnog leta.

Ova manifestacija počela je 21. jula nastupom mališana iz vrtića „Snežana“, a prvo veče Grdeličkog kulturnog leta upotpunili su pesnik Zoran Jajinski, plesna škola „Step“ koja je izvela salsa latino ples, kao i rok koncert grupe „Q-Mashinchiki“, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dok su u petak Grdeličani mogli da prisustvuju koncertu Stanimira Cakića, Pinkove zvezde.

Sva dešavanja na Grdeličkom kulturnom letu odvijaju se na platou ispred Mesne zajednice, a program počinje od 20 časova, saopšteno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Program za naredne dane:

25.07. (ponedeljak) – 20:00h – Frulaši

– 20:30h – Crkveni hor Branko

27.07. (sreda)       – 20:00h – Pinkova zvezda Aleksandra Dimitrijević

– 21:30h – Koncert Duvačkog orkestra „Donja“

28.07. (četvrtak)   – 20:00h – Koncert benda „Deki i Vlada“

– 21:30h – Trubači: Koncert Ivana Pavlovića (Manjifiko) i Marka Markovića (orkestar Bobana Markovića)

29.07. (petak)       – 20:00h – Kulturno umetničko društvo iz Leskovca

30.07. (subota)      – 20:00h – Ribarsko veče

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.