Peta uzastopna pobeda „Zdravlja“

Izvor: juGmedia, 20.Dec.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peta uzastopna pobeda „Zdravlja“

LESKOVAC – U 12. kolu Prve B košarkaške lige Srbije košarkaši „Zdravlja“ večeras su pred svojom publikom savladali do sada neporaženu ekipu „Mladosti“ iz Zemuna rezultatom 78:69.

U fantastičnoj atmosferi pred oko 1 300 navijača „Zdravlje“ je ostvarilo petu pobedu zaredom što je viliki uspeh s obzirom na to da lider na tabeli „Mladost“ iz Zemuna do ovog meča nije izgubio ni jednu utakmicu.

Igor Stojanović, direktor KK „Zdravlje“ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rekao nam je odmah posle utakmice da je atmosfera u dvorani „Dubočica“ bila izvanredna i da je publika pružila veliku podršku izabranicima Saše Jovića.

Iako je učešće kapitena „farmaceuta“ Vladice Jovanovića, zbog povrede, bilo pod znakom pitanja, on je na parketu proveo 31 minut i postigao čak 17 koševa, uz devet skokova i dve asistencije. Najuspešniji je bio Milan Tešanović sa 18 pogodaka dok je Nikola Stanojević postigao 14 koševa.

Posle ovog izvanrednog uspeha „Zdravlje“ se popelo na šesto mesto sa 19 bodova dok je zemunska „Mladost“ zadržala čelnu poziciju na tabeli sa 23 boda.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Košarka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.