PUPS bi da zna ko krcka budžet

Izvor: B92, 04.Okt.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS bi da zna "ko krcka budžet"

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić kaže da ta partija hoće da zna ko u ovoj zemlji "krcka budžet, koga prazni, a ko puni".

"Oni koji su dali svoj doprinos više nego uspešnoj, od strane MMF-a I Svetske banke verifikovanoj, fiskalnoj konsolidaciji zemlje, pre svega jedan deo penzionera I zaposlenih u javnom sektoru, imaju prava da znaju odgovore na ta pitanja", poručio je Krkobabić građanima Leskovca.

On je u okviru karavana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << PUPS-a, pod sloganom "Svet pripada I nama" razgovarao u centru Leskovca sa građanima is impatizerima stranke.

Novi koncept PUPS-a da je neophodna ekonomski utemeljena, organizovana I efikasna država, koja će biti garant sigurnosti I redovnosti penzija, je opšte prihvaćen od strane najstarije populacije, saopštio je PUPS.

Predsednik PUPS-a ponovio je istav da "penzije prate plate" i da "nema viška radnika, već manjka posla".

Krkobabić je u Leskovcu održao sastanak sa rukovodstvima opštinskih odbora Pčinjskog I Jablaničkog okruga, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krkobabić: Nema viška radnika, već manjka posla

Izvor: Danas, 04.Okt.2015

Leskovac - Došlo je vreme svođenja računa. Hoćemo da vidimo ko iza sebe ima, a ko nema rezultate. Zahtevamo da konačno vidimo ko u ovoj zemlji "krcka" budžet, ko ga prazni, a ko puni. Oni koji su dali svoj doprinos više nego uspešnoj, od strane MMF-a i Svetske banke verifikovanoj, fiskalnoj konsolidaciji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.