Opštinari čistili sneg u Leskovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Feb.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinari čistili sneg u Leskovcu

Zbog snega koji je padao tokom noći i jutra, umesto organizovane akcije čišćenja i uređenja javnih površina u Radničkoj ulici, danas je održana akcija čišćenja prilaza stambenim zgradama u ovom naselju.

- Organizovali smo akciju čišćenja snega ispred prostorija Mesne zajednice kao i ulaza u stambene zgrade kako bi se pre svega našim najstarijim sugrađanima omogućilo nesmetano kretanje i pristup prodavnicama, kazala je Emilija Aranđelović ispred Mesne zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Veternica.

Akciju su organizovali predstavnici Gradske uprave za zaštitu životne sredine, JKP "Komunalac", kompanije Por Verner Veber i Komunalne policije, a priključili su joj se i brojni meštani ove mesne zajednice.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.