NISTE SAMI –  Psiholozi savetovali obolele od raka kako da se hrane

Izvor: juGmedia, 29.Sep.2016, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISTE SAMI – Psiholozi savetovali obolele od raka kako da se hrane

LESKOVAC – Kako bi se oboleli od raka osnažili za borbu protiv ove teške bolesti i lakše podneli dugotrajan proces lečenja, Nacionalno invalidsko udruženje „ILKO“ organizovalo je jučeu sali Skupštine grada predavanje pod nazivom „Niste sami – psihološka podrška i ishrana onkoloških bolesnika u svim fazama lečenja“.

Cilj skupa bio je da se kroz razgovor sa obolelima pruži podrška onkološkim pacijentima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da se bez obzira na sve poteškoće ne predaju i ne gube volju za životom.

Važna tema bila je i ishrana obolelih tokom i nakon lečenja, sa adekvatnim informacijama o načinu ishrane koji može da unapredi kvalitet života pacijenata.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.