NEIZRECIV BOL RODITELJA Neko će morati da odgovara za smrt mog Mateje

Izvor: Blic, 12.Feb.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIZRECIV BOL RODITELJA "Neko će morati da odgovara za smrt mog Mateje"

Dvogodišnji Matija Mitić, koji je pre dva dana umro u snu u vrtiću u Malom Mokrom Lugu u Beogradu, biće sahranjen danas na mesnom groblju u leskovackom selu Donji Bunibrod.

To je rodno selo njegovog oca Bojana Mitića (30), odakle je trbuhom za kruhom otišao pre deset godina u Beograd.

U skromnom domu Mitića tuga i bol. Rođaci i prijatelji u neverici izražavaju saučesće roditeljima, kojima su suze presušile. Uz mali kovčežić ukrašen cvećem dezura >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << majka Olgica (25), onemoćala od tuge, bola i lekova za smirenje.

"Ne, ne mogu da se pomirim da nema mog sina, ne, ne mogu da živim bez njega", priča dok je komšije savetuju da se odmori, da misli na bebu koju nosi u stomaku.

Pročitajte još:

Olgica je u sedmom mesecu trudnoće. Nosi dečaka, koji neće nikada videti svog starijeg brata.

Vest o smrti svog Matije zatekla ju je kod kuće i upravo je ona javila svom suprugu da je njihov mezimac preminuo.

"Prva misao mi je bila da je rec o gruboj grešci, ali nije bila. Odveo sam zdravo dete u vrtić, a izveo mrtvo. Neko će za to morati da odgovara. Nikada nije bio bolestan i sve vakcine je redovno primao", priča otac koji se sav trese i ljulja od iznemoglosti.

Sahrana će biti obavljena u 13 casova.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.