Mrtav mladić na ulazu u Leskovac

Izvor: Mondo, 05.Maj.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtav mladić na ulazu u Leskovac

Na putu na ulazu u Leskovac kod baze Auto moto saveza Srbije oko 17 sati pronađeno je telo mlađeg muškarca rekao je portparol leskovačke policije Boban Zdravković.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

On je kazao da je telo muškarca starog između 25 i 30 godina pronađeno na sredini sporednog puta koji vodi ka bazi AMŠ i da je u toku uviđaj.

Nedaleko od tela ostao je parkiran putnički automobil.

Nakon detaljnog uviđaja policija će izdati zvanično saopštenje.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽAS U LESKOVCU: Pronađeno telo mladića na ulazu u grad

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2015

Na putu na ulazu u Leskovac, kod baze Auto moto saveza Srbije, danas oko 17.00 sati pronađeno je telo mlađeg muškarca rekao je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković...On je kazao da je telo muškarca starog između 25 i 30 godina pronađeno na sredini sporednog puta koji vodi ka...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.