Mladi vaspitač  izvršio samoubistvo pored puta u Leskovcu

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi vaspitač izvršio samoubistvo pored puta u Leskovcu

Leskovčanin D.M (27) izvršio je danas samoubistvo pored puta koji od centra grada vodi ka napuštenom motelu "Atina", potvrđeno je "Blicu" u leskovačkoj policiji.

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je da istražne radnje još nisu okonačane, ali da se najverovatnije radi o samoubistvu.

Tragedija se dogodila oko 17 časova, oko 400 metara ispred prigradskog naselja Bobište, u kome je nesretni mladić živeo i radio kao vaspitač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u dečjem vrtiću.

D.M. je izvršio samobustvo pištoljem na mestu vozača svog automobila "reno megan".

U Bobištu se samo nagađaju o motivima ovog čina. Neki od žitelja rekli su Blicu da je D.M. navodno imao ljubavne probleme, dok su drugi negirali.

"Ïmao je devojku ali nisam čuo da su se posvađali. Bio je dobar mladić i sin kakvim bi se svaki roditelji ponosili", kazao je jedan od njegovih rođaka.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.