Lideri konkurentnosti “Actavis”, motel Predejane i Duvanska industrija iz Bujanovca

Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri konkurentnosti “Actavis”, motel Predejane i Duvanska industrija iz Bujanovca

LESKOVAC

Na forumu u Novom Sadu dodeljeno je priznanje “Lider konkurentnosti i održivog razvoja Podunavskog regiona“, a među dobitnicima su i kompanija „Aktavis“, motel „Predejane“ i „Duvanska industrija Bujanovac“ kojima je ovo priznanje danas uručeno.

Gradu  Leskovcu je ranije uručeno priznanje „Zlatni ključ – otvoreni grad“.

Osim priznanja „Zlatni ključ – otvoreni grad“, Leskovac je u ovoj godini dobio još jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << priznanje, „Kapetan Miša Anastasijević“, podsetio je u svom obraćanju gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

“Naš cilj je da iskoristimo ova priznanja kako bi se povezali sa drugim ljudima, tržištima, institucijama, za izgradnju infrastrukture, predstavljanje svojih kvaliteta i razvoj kulture. Reka Dunav spaja mnoge zemlje i kao takva sa svojim potencijalima čini osnovu za razvojne projekte. Verujem da su ova priznanja dokaz da je prepoznat naš rad na poboljšanju života u svim sferama, a za nas su ona dodatni podstrek da nastavimo da vredno radimo”, rekao je Cvetanović.

„Zdravlje Aktavis“ je renomirani farmaceutski proizvođač koji uspešno nastavlja tradiciju dugu više od 60 goidna. Zahvaljujući stalnim investicijama, ova fabrika posluje po najvišim standardima kvaliteta. Motel „Predejane“ predstavlja svojevrsno ostvarenje poslovne vizije Dragana Pavlovića i doprinosi afirmaciji turističkih potencijala juga Srbije.  I „Aktavis“ i motel „Predejane“ predstavljaju odrgovorne partnere lokalnoj zajednici koji pružaju podršku unapređenju kvaliteta života  u našem gradu, rekao je Cvetanović čestitajući prvim ljudima ovih kompanija na osvojenim priznanjima.

Priznanja je dobitnicima uručio direktor „Media investa“ Vlado Markanović .

U ime zaposlenih u kompaniji „Aktavis“ zahvalio se generalni direktor Bojan Jović.

“Trudi i rad koji smo ulagali u proteklim godinama prepoznat je i od strane drugih, što je i najveće priznanje za nas”, rekao je on.

Na svečanoj dodeli ovih priznanja prikazan je kratak film sa kojim se Leskovac predstavio na ovogodišnjem Dunavskom biznis forumu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Nakon Leskovca, Vojvođani nagradili „Zdravlje“ i Motel Predejane (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 26.Okt.2016

LESKOVAC – U Svečanoj sali Skupštine grada danas su kompaniji „Zdravlje Aktavis“ i Motelu Predejane dodeljena priznanja „Lider održivog razvoja i konkurentnosti Podunavskog regona“...Priznanja ovim kompanijama stigla su od Dunavskog biznis foruma koji je nedavno održan u Novom sadu pod...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.