Leskovcu pohvala za human odnos prema slepima

Izvor: juGmedia, 22.Okt.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovcu pohvala za human odnos prema slepima

LESKOVAC / BEOGRAD – Povodom 70 godina Saveza slepih Srbije, na svečanoj akademiji u Sava centru, gradu Leskovcu dodeljeno je priznanje za human odnos i doprinos u afirmaciji i sadržajnijem životu slepih i slabovidih lica.

Svečanoj akademiji prisustvovali su i izvršni direktor Evropske organizacije slepih Mokran Boseid, predstavnici udruženja iz iz Italije, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Makedonije, BiH, Crne Gore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Grad Leskovac u poslednje četiri godine pruža značajnu podršku Okružnoj organizaciji slepih i slabovidih osoba, između ostalog, i finansiranjem projekata iz oblasti socijalne zaštite„, navodi se u saopštenju iz kabineta prvog čoveka Leskovca.

Dodaje se da će Leskovac nastaviti da pruža podršku i drugim udruženjima osoba sa invaliditetom, među kojima su: Gradska organizacija gluvih i nagluvih Leskovac, Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom, Udruženje paraplegičara, Udruženje distrofičara, Udruženje MNRO, Dnevni boravak „Duga“ i drugima.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Zahvalnica Leskovcu od Saveza slepih Srbije

Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2016

BEOGRAD-LESKOVAC..Gradu Leskovcu je, povodom 70 godina Saveza slepih Srbije, na svečanoj akademiji u Sava centru, dodeljena zahvalnica kao posebno priznanje za human odnos i doprinos u afirmaciji i sadržajnijem životu slepih i slabovidih lica...Grad Leskovac u poslednje četiri godine pruža značajnu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.