Leskovčanin jedini Srbin u bordu Unije mladih demokrata

Izvor: juGmedia, 23.Sep.2014, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin jedini Srbin u bordu Unije mladih demokrata

LESKOVAC – Miljan Pavlović (27) iz Leskovca jedini je Srbin u desetočlanom bordu Međunarodne unije mladih demokrata, izabran na kongresu u Lisabonu od 11 do 15. septembra.

Šta više, ovaj diplomirani politikolog za međunarodne odnose je dobio dvotrećinsku većinu za mesto potpredsednika Unije.

Međunarodna unija mladih demokrata (International Young Democrats Union-IYDU) sa sedištem u Oslu, predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << najveću svetsku alijansu omladinskih političkih organizacija desnog centra, sa 127 organizacija članica iz 81 zemlje.

“Svi smo ambasadori svojih zemalja. Mladi su, inače, najveći ambasadori Srbije u svetu, školovani ljudi koji ovde nisu mogli da pronađu posao. Moja ideja je da živim u Srbiji i da budem u svetu”, kaže za Jugmediu Miljan Pavlović.

Međunarodna unija mladih demokrata poznata je po svojim kampanjama za slobodu u kriznim područjima, kao, na primer, u Ukrajini i Iraku.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Leskovčanin jedini Srbin u bordu Unije mladih demokrata

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Sep.2014

Miljan Pavlović (27) iz Leskovca jedini je Srbin u desetočlanom bordu Međunarodne unije mladih demokrata, izabran na kongresu u Lisabonu od 11 do 15. septembra...Šta više, ovaj diplomirani politikolog za međunarodne odnose je dobio dvotrećinsku većinu za mesto potpredsednika Unije...Međunarodna...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.