Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2016, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačke odbojkašice poražene

LESKOVAC

U drugom kolu leskovačke odbojkašice su  poražene od ekipa Omladinca iz Novih Banovaca, maksimalnim rezultatom od 3:0, po setovima je bilo 14:25; 23:25; 22:25.

Gošće su u prvom setu u startu povele sa 6:0 i do kraja samo održavale i uvećavale prednost.

U drugom setu publika je mogla da vidi izjednačenu borbu, gde se igralo poen za poen, ali domaćinu je nedostajalo znanja, ali i sportske >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sreće da rezultat preokrene u svoju korist. U trećem setu gošće su odmah povele serijom od šest uzastopnih poena, uzvratile su istom merom domaće, uspele i da povedu sa tri poena, ali to je bilo sve. Ekipa iz Novih Banovaca preuzima vođstvo i do kraja seta stalno je u prednosti 2-4 poena.

Stiče se utisak da su gošće bile za nijansu bolje, a da su domaće za nijansu više grešile, što potvrđuje i trener Leskovca 98 Miodrag Rajković.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.