Leskovačke demokrate traže odlaganje sednice gradske skupštine

Izvor: juGmedia, 17.Dec.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačke demokrate traže odlaganje sednice gradske skupštine

LESKOVAC – Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Leskovcu podneo je zahtev da se odloži sednica Skupštine Grada Leskovca, zakazana za 18. decembar, na kojoj bi trebalo da se usvoji budžet Grada za narednu godinu, saopštio je Saša Stojanović, poverenik DS-a na konferenciji za novinare.

On smatra da prave javne rasprave o budžetu nije ni bilo i da javnost sa predlogom ovog dokumenta nije blagovremeno upoznata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Stojanović je rekao da trećinu predloženog budžeta čine transferna sredstva iz republike i ako republički budžet tek treba da bude usvojen.

On je uputio oštru kritiku na adresu gradonačelnika Gorana Cvetanovića zbog toga što se služi različitim podacima o broju zaposlenih u gradskoj administraciji.

„Kada je pravdao putne troškove spominjao je 1.800 zaposlenih, u sadašnjem predlogu budžeta navodi se 1.186 i ako se prostim sabiranjem dolazi do brojke o d 1.230 uposlenika gradske administracije“, rekao je Saša Stojanović i postavio pitanje šta je od ovoga tačno i da li su gradonačelnik Cvetanović i načelnik za finansije Dalibor Tričković uvećavali broj zaposlenih da bi pravdali milioonske putne troškove.

(Kraj)bdi

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.