Leskovačka Roštiljijada promovisana u Beogradu

Izvor: juGmedia, 21.Avg.2014, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačka Roštiljijada promovisana u Beogradu

LESKOVAC/BEOGRAD – Leskovačka „Roštiljijada“, 25. po redu, biće održana od 25. do 31.avgusta u Leskovcu, najavljeno je u sredu u Beogradu, u Turističkom savezu Srbije.

Direktor Turističke organizacije Leskovca Žikica Nestorović rekao je na konferenciji za novinare da je leskovačka „Roštiljijada“ postala ozbiljan brend koji, pored domaćih turista, privlači i veliki broj turista iz regiona i sveta.

„Ove godine očekujemo da više od 600.000 posetilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dodje u Leskovac, ‘prestonicu roštilja’“, kazao je Nestorović.

Na ovogodišnjoj 25. „Roštiljijadi“ u Leskovcu nadmetaće se 35 majstora roštilja. Oni će se nadmetati u pravljenju najveće pljeskavice, čija je težina prošle godine iznosila 55 kilograma, a biće organizovano i takmičenje u pravljenju najveće pljeskavice koja se „baca iz ruku“.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.