Leskovačka Roštiljijada naredne sedmice

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Avg.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačka Roštiljijada naredne sedmice

BEOGRAD - Privredno - turistička manifestacija "Roštiljijada" biće održana od 31. avgusta do 6. septembra u Leskovcu a očekuje se da će tu manifestaciju ove godine posetiti više od 700.000 gostiju, najavili su danas organizatori.


Organizatori te manifestacije su naglasili da će majstori roštilja imati priliku da se predstave na oko 15.000 kvadratnih metara u centru grada, na 32 štanda i da učestvuju u takmičenjima u pripremanju specijaliteta sa roštilja.

Nakon ceremonije otvaranja i svečanog defilea, gosti će moći da uživaju u koncertu grupe Piloti u ponedeljak 31. avgusta, u utorak će nastupiti Pinkove zvezde, u sredu Van Gog,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Četvrti muzičko - ekološki festival "Green days"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2015

Četvrti muzičko-ekološki festival "Green days" biće održan 11. i 12. septembra u Pančevu, najavili su danas organizatori...Prvog dana manifestacije na Letnjoj sceni Kulturnog centra Pančeva nastupiće grupe "Blues Company", "Riblja čorba" i "Orthodox Celts"...Ulaznice će se prodavati na blagajnama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.