Leskovac: U dvorištu skrivao drogu

Izvor: B92, 22.Jul.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: U dvorištu skrivao drogu

Leskovac -- Policija u Leskovcu je, u okviru akcije suzbijanja narkomanije, uhapsila Leksovčanina B. M. (35), saopšteno je danas.

Policija je, kako se navodi, u dvorištu kuće u kojoj je živeo B. M. našla i oduzela drogu koju je osumnjičeni držao radi dalje prodaje.

Nađeno je 20 grama heroina, 10 grama marihuane, više desetina komada leka "ksalol" i vagica za precizno merenje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a uz krivičnu prijavu biće sproveden dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LE: Drogu krio u dvorištu

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jul.2014

B. M. (35) iz Leskovca uhapšen je jer je policija pronašla drogu, za dalju prodaju, u njegovom dvorištu. Nađeno je 20 grama heroina, 10 grama marihuane, više desetina komada leka "ksalol" i vagica za precizno merenje.   Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a uz krivičnu prijavu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.