Lebane: Dve osobe ranjene u pucnjavi

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebane: Dve osobe ranjene u pucnjavi

LESKOVAC - U selu Pertatu u opštini Lebane jutros oko pola šest su u pucnjavi ranjene dve osobe čiji životi nisu ugroženi, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković. "Iz vatrenog oružja su ranjeni V.I. (25) i M.J.(75) obojica iz Pertata. Još nisu uzete izjave od njih jer čekamo da budu potpuno medicinski zbrinuti. Tek nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ćemo videti kako će ovo delo biti kvalifikovano", kazao je Zdravković. U Opštoj bolnici u Leskovcu Tanjugu je rečeno da su ranjeni pacijenti zbrinuti, da nisu životno ugroženi i da imaju prostrelne rane ekstremiteta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pucnjava u selu kod Lebana, dve osobe ranjene!

Izvor: Mondo, 07.Okt.2015

U selu Pertatu u opštini Lebane jutros oko pola šest u pucnjavi su ranjene dve osobe...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..  Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je da ranjeni nisu životno ugroženi..."Iz vatrenog oružja su ranjeni V.I. (25) i M.J. (75) obojica iz Pertata....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.