Karatisti iz Resavice osvojili najviše medalja u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karatisti iz Resavice osvojili najviše medalja u Leskovcu

LESKOVAC – U organizaciji karate kluba Bushido u Leskovcu je održano međunarodno takmičenje gde je učešce uzelo 37 klubova iz Srbije i Makedonije, sa 392 takmičara.

Takmičenje je održano iz skoro svih federacija, JKA federacije, IKA federacije, Sotokan federacije, Hachi o kai federacije i WKF federacije.

Takmičilo se u disciplinama kate, borbe, kate ekipno i borbe ekipno. U generalnom plasmanu karate klub >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Resavica osvojio je prvo mesto kao klub sa najvise zlatnih odličja, drugo mesto u generalnom plasmanu osvojio je klub iz Soko Banje, Sokotop Ozren, treće mesto osvojio je klub iz Bosilegrada.

Karate klub Bushido kao domaćin ove manifestacije izuzet je iz generalnog plasmana i svoje drugo mesto prepustio je gostujućem klubu.

Pored domaćina na takmičenju su učestvovali klubovi iz Novog Sada, Beograda, Kraljeva, Vranja, Bosilegrada, Zaječara, Knjaževca, Leskovca, Niša, Zagubice i još mnogo klubova iz Srbije kao i klubovi iz Gostivara, Skoplja, Tetova iz Makedonije.

Manifestaciju je otvorila je načelnica Uprave za društvene delatnosti Suzana Stanković Ilić, koja nije krila zadovoljstvo zbog velikog broja učesnika i dobre organizacije.

Inače, karatisti kluba Bushido su na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji osvojili 9 zlatnih, 10 srebrnih i 15 bronzanih medalja.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medalje za karatiste iz Bosilegrada

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2014

BOSILEGRAD – Na međunarodnom karate turniru „Bushido kup 2014 “ karatisti sekcije Sportskog društva  “Mladost” iz Bosilegrada zauzeli su treće mesto u generalnom plasmanu...Na takmičenju u sportskoj hali „ Dubočica“ u Leskovcu, u konkurenciji od 35 klubova sa 400 takmičara među...

Nastavak na juGmedia...

Prokupački karatisti osvojili 6 medalja u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Okt.2014

Prokupački Karate klub “Topličanin” sa Međunarodnog takmičenja u Leskovcu vratio se sa 5 bronzanih i jednom srebrnom medaljom...Kako kaže trener ovog kluba Dražen Cvjetković, ovo je izuzetan uspeh mladih karatista...Takmičenje je bilo izuzetnog kvaliteta jer su takmičari bili iz skoro svih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.