Izgorela vrata pekare u Leskovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela vrata pekare u Leskovcu

U požaru koji je noćas izbio na ulazu u pekaru u Ulici Svetozara Markovića u Leskovcu, oštećena su vrata i drvena konstrukcija izloga, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave (PU) Boban Zdravković.

"Izgoreo je okvir ili ram vrata. Vatra nije zahvatila unutrašnjost pekare i veoma brzo je ugašena", kazao je Zdravković.

Pekara je u vlasništvu Srbina a nakon uviđaja znaće se kako je došlo do požara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gorela pekara u Leskovcu

Izvor: Mondo, 26.Okt.2014

U požaru koji je noćas izbio na ulazu u pekaru u Ulici Svetozara Markovića u Leskovcu, oštećena su vrata i drvena konstrukcija izloga...Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock..To potvrdio Tanjugu portparol Policijske uprave ( PU) Boban Zdravković..."Izgoreo je okvir ili ram vrata. Vatra...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.