HUMANI Leskovčanin ponudio pomoć Stojiljkovićima

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANI Leskovčanin ponudio pomoć Stojiljkovićima

LESKOVAC – Priča o siromašnim Leskovčanima, koju je danas objavio Blic a prenela Jugmedia pod naslovom “Od socijalne pomoći samo za hleb i paštetu”, izazvala je brojne reakcije humanih čitalaca koji traže račun ovih porodica.

Najveću pažnju privukla je četvoročlana porodica Stojiljković, čija deca od socijalne pomoći žive samo na hlebu, margarinu i pašteti.

Jedan Leskovčanin je kontaktirao redakciju Jugmedie i ovu porodicu i obećao jednokrtanu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pomoć od 200 evra i mesečnu donaciju od 5.000 dinara u naredne dve godine.

Još nekoliko čitalaca je tražilo broj računa ove porodice kako bi uplatilo skromnu pomoć.

Obaveštavamo čitaoce da porodica Stojiljković nema ni tekući račun u banci, ali će on već sutra biti otvoren i obajavljen na ovom mestu.

Redakcija Jugmedie
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.