HOROR-U-LESKOVCU-Jedan-joj-dao-drogu-drugi-je-gledao-kako-umire

Izvor: medio.rs, 25.Nov.2014, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR-U-LESKOVCU-Jedan-joj-dao-drogu-drugi-je-gledao-kako-umire

I. K. se tereti da je u kasnim večernjim časovima 19. novembra ove godine u kući svoga oca, dvadesttrogodišnjoj devojci omogućio uživanje opojne droge usled čega je kod nje nastupila smrt

Policija je privela i odredila zadržavanje I.K. (27) iz Leskovca zbog sumnje da je omogućio uživanje opojnih droga dvadesettrogodišnjakinji kojima se predozirala i umrla, kao i M.S (28) iz istog grada zbog sumnje da devojci nije pružio pomoć.

I.K. se tereti da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je u kasnim večernjim časovima 19. novembra ove godine u kući svoga oca, dvadesttrogodišnjoj devojci omogućio uživanje opojne droge usled čega je kod nje nastupila smrt.

Takođe, policija je odredila zadržavanje i M.S. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći.

On se sumnjiči da dvadesettrogodišnjoj devojci, kod koje je nastupila smrt, iako je mogao, nije pružio pomoć dok se nalazila u stanju neposredne opasnosti po život.

Sudija za prethodni postupak je osumnjičenima I.K. i M.S. odredio pritvor.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.