Gradonačelnik Leskovca svečano otvorio javni WC na groblju

Izvor: B92, 28.Maj.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Leskovca svečano otvorio javni WC na groblju

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović juče je svečano otvorio javni toalet, i to ni manje ni više nego na Svetoilijskom groblju, na kojem je, usput, održao konferenciju za medije!

Povod za prvu pres-konferenciju na groblju bilo je uređenje i asfaltiranje 250 metara staza između grobnih parcela i novosagrađeni toalet pored kapele. U ovaj poduhvat lokalna vlast uložila je više od dva miliona dinara.

Upitan da li mu scena na groblju s novinarima, kamerama, foto-aparatima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i gradskim čelnicima deluje pomalo nadrealno, Cvetanović je kazao da u to groblje ”40 godina nije ništa ulagano“ i da on kao gradonačelnik ima ”obavezu da se brine o svim društvenim segmentima“.

Prema navodima "Kurira", Goran Cvetanović široj javnosti poznat je po mnogobrojnim gafovima i skandalima, kao što su tuča sa saradnikom, pomeranje gradskog praznika zbog puta u inostranstvo, izjave da se školovao na četiri britanska koledža, kao i da je prvi u zemlju doveo Grke i giros za vreme sankcija, ali i po gala proslavi rođendana u diskoteci sa 400 zvanica.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.