Gradonačelnik Leskovca priredio prijem za predstavnike ambasada Kube i Venecuele

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Sep.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Leskovca priredio prijem za predstavnike ambasada Kube i Venecuele

U kabinetu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića priređen je svečani prijem za predstavnike ambasada Republike Kube i Bolivarske Republike Venecuele u Srbiji koji borave u Leskovcu.

Ovom prilikom bilo je reči o dosadašnjoj saradnji između ove dve države i Srbije, kao i o mogućnostima za dalje unapređenje.

- Potencijal za unapređenje saradnje nalazi se u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, energetike, farmaceutske industrije, informatike, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << građevinarstva i turizma - rekao je gradonačelnik Cvetanović.

Predstavnici ambasada Kube i Venecuele pokazali su zainteresovanost za dalju saradnju sa lokalnom samoupravom grada Leskovca.

-Naša je želja da u narednom periodu u Leskovcu organizujemo dane Kube - rekla je Melba Rosa Garsija Komas, ataše Republike Kube u Srbiji.

Njenu ideju podržali su i predstavnici Ambasade Bolivarske Republike Venecuele koji su istakli da bi bilo dobro da se u Leskovcu organizuje i manifestacija čiji je cilj promocija njihove zemlje.

Leskovac.RS
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.