Grad veličine oraha pao na Vučje

Izvor: Blic, 26.Maj.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad veličine oraha pao na Vučje

Nevreme praćeno gradom veličine oraha pogodilo je večeras varošicu Vučje kod Leskovca i nekoliko sela, a još je nepoznato kolika je šteta pričinjinena voćnjacima i usevima.

Prema navodima meštana, sve je počelo oko 18 časova sitnom kišom i grmljavinom, da bi se na jednom sručio grad koji je padao desetak minuta.

- Grmljavina i munje tresala su brda iznad Vučja, činilo se da će se srušiti, a potom je došla oluja sa gradom veličine oraha. Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je padao desetak minuta toliko jako da nisam ni pomišljao da izađem iz kuće i bilo šta sklonim iz dvorišta - priča za "Blic" Ljubiša Kostadinović iz tog mesta.

Pročitajte još:

Ono što se je na prvi pogled moglo videti to je uništeno cveće po baštama, po neko polomljeno staklo na prozorima i ulubljenje haube na vozilima.

- Tek ćemo sutra obići voćnjake i useve i utvrditi prave razmere štete od grada - ističe za "Blic" član Veća grada Leskovca Dejan Cakić, zadužen za vanredne situacije.

Prema njegovim navodima, grad slabijeg inteziteta padao je i na području leskovačkog sela Pečenjevce.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.