GRADONAČELNIK SIGURAN! Klinci ne žele da ga zamene

Izvor: juGmedia, 07.Okt.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRADONAČELNIK SIGURAN! Klinci ne žele da ga zamene

LESKOVAC – Vrata kabineta gradonačelnika Gorana Cvetanovića bila su otvorena danas za posetu pedesetak mališana iz vrtića koji su imali priliku da se upoznaju sa svim poslovima koje obavlja prvi čovek Leskovca i njegov tim.

Poseta je organizovana u okviru obeležavanja Dečje nedelje, a nakon kratkog razgovora sa mališanima u sali Skupštine grada, gradonačelnik je za njih priredio i prijem.

Interesantno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je da niko od mališana, barem u razgovoru sa novinarom „Jugmedie“ nije iskazao želju da sedne u „moćnu“ fotelju gradonačelnika, ali se zato čulo na prijemu kako lokalna samouprava teži da se potrebama dece bavi tokom cele godine, a na samo tokom jedne sedmice.

„Leskovački vrtići puni su kao košnice jer je lokalna samouprava omogućila besplatan boravak svakom trećem detetu u porodici u ovim predškolskim ustanovama“ istakao je Cvetanović.

Trenutno u 11 objekata boravi preko 2.500 dece. I u narednom periodu odvajaće određena sredstva za aktivnosti usmerne ka ostvarivanju dečjih prva.

„U toku ove godine uveli smo video nadzor u svim predškolskim ustanovama. Ove godine iz gradskog budžeta odvojeno je i 6,5 miliona dinara za decu koja su socijaqlno ugrožena“ naglasio je Cvteanović.

Ove godine Dečja nedjelja obeležava se pod motivom „Podrška porodici, najpre podrška deci“.

(kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.