Divljaci vozili vojnike iz Leskovca, Surdulice i Prokuplja na posao

Izvor: juGmedia, 28.Jul.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljaci vozili vojnike iz Leskovca, Surdulice i Prokuplja na posao

Saobraćajna inspekcija je uz asistenciju policije na ulazu u Vranje iz pravca autoputa zaustavljala kombi prevoznike iz Leskovca, Prokuplja i Surdulice, i u toj akciji otkrila osam njih koji su radili na crno.

Iz saobraćaja su isključena četiri mini busa.

Oni su bili svesni prekršaja, nisu umali zaključene ugovore o prevozu, i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << uglavnom su prevozili vojsku od Vranja do Surdulice, Leskovca i Prokuplja. Sa Vojskom Srbije nemaju potpisane ugovore o prevazu, a novac koji dobiju za prevoz stavljaju u svoju kasu bez evidencije države “, kazao je za OK radio saobraćajni inspector Jovan Ilić.

Sve ukupno u ovoj akciji otkriveno je osam prevoznika koji su radili na crno, ne plaćajući porez državi.

(OK radio)
Pogledaj vesti o: Autoput,   Vojska Srbije

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.