Da li znate ko je ova devojčica danas?

Izvor: Prva.rs, 23.Jul.2017, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate ko je ova devojčica danas?

Fotka je nastala u njenom rodnom Leskovcu, u kojem je živela sa ocem glumcem Draganom i majkom Milicom (frizerka po profesiji). Rođena je kao drugo dete, a ima dve rođene sestre. Kao tinejdžerka se bavila muzikom, upusavši srednju muzičku školu 1995. godine ali je četiri godine kasnije sa ocem otišla u Beograd s ciljem da upiše glumu. Na trećoj godini studija Zdravko Šotra joj je ponudio ulogu u filmu "Zona Zamfirova", i tako je počela njena glumačka karijera. 
Pamtimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je po mnogim ulogama, među kojima su najpoznatije u serijama "Mešoviti brak" i "Ranjeni orao", filmovima "Nepobedivo srce", "Santa Maria della Salute", "Na mlečnom putu", projektu u kojem je sarađivala sa prelepom Monikom Beluči i mnoge druge... 

Pratite nas i na Viberu!

Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.