Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUG OD 2,5 MILIONA DINARA Šeiku isključili struju u četiri hotela

Leskovačka “Elektrodistribucija” je zbog nasleđenog duga od 2,5 miliona dinara isključila struju u četiri hotela u Surdulici, na Vlasini i u Crnoj Travi, koji su od juna u vlasništvu šeika Alije Abdula al Makija iz Katara.

Menadžer katarskog šeika Goran Anđelković potvrdio je da je struja u hotelima isključena neposredno pre preuzimanja ugostiteljskih objekata.

Hotelsko-ugostiteljsko preduzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Evropa” u Surdulici Ali Abdula al Makija na aukciji kupio je za preko million evra hotele “Srbija” u Surdulici, “Jezero” i “Vlasina” na Vlasinskom jezeru i “Vilin lug” u Crnoj Travi. Početna cena kupovine posrnulog surduličkog preduzeća bila je 390.000 evra.

Osim trojice zaposlenih, svi radnici HUP “Evropa” uzeli su za svaku godinu radnog staža otpremnine po 200 evra. Privatizacija hotela u Surdulici, na Vlasini i u Crnoj Travi prva je investicija Katara u Srbiji. Novi gazda hotela planira da na jugu Srbije razvije sportski turizam i dovede druge investiture iz Katara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.