DS protiv cenzurisanja medija

Izvor: juGmedia, 28.Nov.2014, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS protiv cenzurisanja medija

LESKOVAC – Gradski odbor DS u Leskovcu osudio je izjavu gradonačelnika Gorana Cvetanovića kojom je pozvao novinare „da više ne ulaze u salu da ne bi smetali“.

„DS u Leskovcu pozdravlja sve tehnološke inovacije koje će omogućiti da građani lakše budu upoznati sa događanjima u Gradskoj skupštini ali oštro osuđuje pokušaj da te inovacije budu upotrebljene u svrhu cenzure“, navodi se u saopštenju te opozocione stranke.

Podseća se da ovo nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << više devedeste godine prošlog veka, da su nezavisni novinari jedan od osnovnih stubova slobodnog društva, da je slobodna javna reč neprikosnovena.

„Tražimo da se ubuduće uzdrži od bilo kog pokušaja cenzurisanja i kontrole medija“, navodi se.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.