ČLAN DS OPTUŽUJE: Pajtiću, ovo nije demokratija

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČLAN DS OPTUŽUJE: Pajtiću, ovo nije demokratija

Marko Mladenović iz Grdelice oštro kritikovao predsednika Bojana Pajtića zbog odluke da raspusti odbor u Leskovcu

BEOGRAD - Marko Mladenović, član DS iz Grdelice, oštro je kritikovao predsednika te stranke Bojana Pajtića zbog odluke da raspusti njihov odbor u Leskovcu i na mesto poverenika postavi pisca Sašu Stojanovića Čarlija.

Takođe, Pajtiću i predsedniku IO >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stranke Goranu Ćiriću zamerio je što su raspustili odbor u Leskovcu a da ga nisu ni posetili.

- Bojane Pajtiću, ovo nije demokratija. Demokratija su izbori, tako si preuzeo stranku - napisao je Mladenović na svom Tviter profilu reagujući na vest o postavljanju Stojanovića za poverenika DS u Leskovcu.

I Ješić tvituje

TOMA ODGOVORNIJI OD TADIĆA

Da demokrate vole da na društvenim mrežama prozivaju sadašnje, ali i bivše partijske kolege, redovno dokazuje i Goran Ješić. On je na Tviteru prozvao bivšeg predsednika stranke, ali i države Borisa Tadića.

- A što se izbora tiče, BoTadić ne bi pobedio Tomu ni na motoru. I što se mene tiče, tu i nema neke razlike - napisao je Ješić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pajtiću, ovo nije demokratija

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Sep.2014

Marko Mladenović, član DS iz Grdelice, oštro je kritikovao predsednika te stranke Bojana Pajtića zbog odluke da raspusti njihov odbor u Leskovcu i na mesto poverenika postavi pisca Sašu Stojanovića Čarlija...Takođe, Pajtiću i predsedniku IO stranke Goranu Ćiriću zamerio je što su raspustili...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.