Bratislav Ilić izabran za direktora Radio televizije Leskovac

Izvor: Blic, 29.Nov.2014, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bratislav Ilić izabran za direktora Radio televizije Leskovac

Odbornici Skupštine grada večeras su imenovali Bratislava Ilića, dopisnika Televizije B92 i "Tanjuga", za direktora Javnog preduzeća Radio televizija Leskovac, umesto Tomislava Stevanovića koji je ranije podneo ostavku. O ovoj, kao i još tri smene na vrhu gradskih preduzeća se nije raspravljalo.

Sa funkcije direktora JP "Vodovod" otišao je Zoran Stojanović, a na njegovo mesto imenovan je Staniša Ristić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Aleksandra Momčilovića zamenio je Časlav Lazarević na funkciji direktora JP "Dom", dok je u fotelju direktora JKP "Grdelica" seo Zoran Jović, umesto Staniše Petrovića.

Gradonačelnik Leskovca izjavio je ranije da su direktori podneli ostavku na njegov zahtev.

U Leskovcu je na vlasti Srpska napredna stranka, pa su i tri od četvorice direktora članovi te stranke. Ilić je, kako je izjavio gradonačelnik, nestranačka ličnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dopisnik B92 Bratislav Ilić izabran za direktora Radio televizije Leskovac

Izvor: Blic, 29.Nov.2014

Odbornici Skupštine grada sinoć su imenovali Bratislava Ilića, dopisnika Televizije B92 i "Tanjuga", za direktora Javnog preduzeća Radio televizija Leskovac, umesto Tomislava Stevanovića koji je ranije podneo ostavku. O ovoj, kao i još tri smene na vrhu gradskih preduzeća se nije raspravljalo...Sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.